OHANA POKé

OHANA POKé Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 540 beoordelingen
13 sep 2021 om 20:35 Lekker!!
13 sep 2021 om 1:30 Het eten was heerlijk. Helaas mijn drinken niet ontvangen die ik wel bij besteld had. Contact opgenomen met het restaurant, zij gaven aan dat ze het gaan na leveren. Nooit wat ontvangen. Jammer dit
4 sep 2021 om 8:53 Eten zoals altijd superrr lekker en vers! Alleen de bezorging is steeds wat later. 15 min later dan gepland.
31 aug 2021 om 20:05 Bezorging duurde wat langer dan de t&t aangaf. Verder heb ik extra betaald voor zeewier maar dat zat er niet bij.
24 aug 2021 om 7:28 Al vroeg op de avond besteld voor 20.30, kwam alsnog pas na 21.00. Ik had tonijn besteld en daar moest ik extra voor betalen en ik kreeg kip. Tevens zaten er bij mij 2 dopjes van de avocado in. Niet tevreden voor het geld wat ik moest betalen.
20 aug 2021 om 21:46 Bijna 2 uur lang gewacht op een gvd pokébowl. De toppings waren niet eens compleet. Alsof ze alles er maar opgepleurd hadden, zodat ze zo snel mogelijk weekend konden vieren…
20 aug 2021 om 16:19 Goed en lekker vers eten, precies op tijd bezorgd
16 aug 2021 om 19:13 Het eten was erg goed
15 aug 2021 om 20:55 Was heerlijk!
13 aug 2021 om 8:47 Pas na 1,5 uur aangekomen, poke bowl was koud en had geen smaak. Teleurstelling.
8 aug 2021 om 23:14 Jammer dat de tonijnscoop vandaag erg karig was. . Wij bestellen heel vaak via het werk bij Ohana maar als je een klacht hebt wordt er niet veel mee gedaan. Terwijl het eten superlekker is. Jammer…
6 aug 2021 om 20:37 Ongeveer 2 uur moeten wachten op de bestelling, telefonisch was het restaurant niet bereikbaar. Kon de bezorger tracken; fietste volledig de verkeerde kant op, stond stil voor 10 minuten en ging weer verder. Eten was wel lekker, niet overweldigend.