OHANA POKé

Recentebeoordeling


4 sterren uit 732 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ohana Poké. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 23:12 Favorite go-to poke place in Rotterdam, never disappoints
21 nov 2022 om 21:48 Had vanavond eten besteld wat er om 18:30u had moeten zijn.. kwam uiteindelijk pas om 19:45u na dat ik gebeld had. Niet eens een excuses en wat dan ook? Belachelijk!
11 nov 2022 om 21:33 Ohana is mijn favoriete poke bowl restaurant. Zo fijn dat ik zelf mijn bowl kan samenstellen. Yummie!
6 nov 2022 om 11:38 De soort knoflooksaus in de pokebowl was zo ranzig. Nog nooit ergens anders gegeten. Helemaal geen combinatie voor in een pokebowl bah. Ik bestel hier nooit meer! En dat voor zo n bedag!
4 nov 2022 om 20:17 Al de derde keer de extra saus vergeten mee te leveren waarvoor betaald is. Eten is verder heerlijk en aan te raden.
27 okt 2022 om 21:06 In mijn pokebolw was helaas teveel saus toegevoegd dan normaal. Waardoor het te zoutig smaakte. Ik heb helaas het gerecht moeten weggooien. Zeer teleurstellend.
10 okt 2022 om 20:46 Eten was erg lekker. Wordt vaak te laat bezorgd, vandaag voor het eerst op tijd dus fijn ;)
9 okt 2022 om 23:14 Het eten: viel best tegen. Haast geen rijst te bekennen en de 2 bowls waren gemixt: ingredïenten van elkaar in de bowl. Bezorging: twee uur van tevoren besteld, toch kwam de bestelling 30 minuten later aan dan aangegeven
8 okt 2022 om 16:39 Het eten was heerlijk, maar de portie is kleiner dan bij het restaurant.
1 okt 2022 om 18:31 Lekkere pokebowls! Wel erg teleurstellend dat het standaard 30 a 4o min te laat wordt gebracht..
17 sep 2022 om 21:03 Ik heb om half 7 besteld en mijn eten was hier pas om half 9. Om 1955 stond er dat de bezorger er aan kwam. Die heb ik eerst een hele tour door rotterdam zien maken terwijl ik op 5 minuten afstand woon. Het eten was koud + er zaten geen servetten bij